Fordonsglas

Vi byter glas på alla typer av fordon från gamla veteranbilar till moderna lyxbilar. Lastbilar, bussar och alla typer av maskiner – vi kan dom alla.

Vi är godkända av samtliga försäkringsbolag.

Om du har fått ett stenskott, fråga oss om vi inte kan laga det istället för att byta vindrutan. Då blir det både billigare och går snabbare

Skadeanmälan gör du hos och betalar självrisken kontant eller med kort. Företagsbilar faktureras självrisk och moms. Om du behöver en lånebil under tiden så har vi det med.

Alla fasta glas i bilen är limmade och utgör därmed en viktig del av bilens krocksäkerhet. Därför följer vi självklart tillverkarnas montageanvisningar vid byte av rutor.

Kalibrering – viktigare än man kan tro.

Vi säker ställer att kalibreringen blir korrekt utförd genom att följa fabrikantens anvisningar .

Som Sveriges mest heltäckande glasmästarkedja vill vi ligga i framkant när det kommer till säkerhet. Därför har vi kalibreringsverktyg från tyska Hella Gutmann Solutions. Dessutom har vi specialutbildad personal på plats, som ser till att kalibreringen sker på rätt sätt för just din bil. Snabbt, lokalt och personligt.

Laga från 0:-

Laga stenskottet innan det spricker och hela vindrutan måste bytas.

Ett litet stenskott kan växa till en spricka, speciellt i kalla väderlekar med mycket temperaturskiftningar. Så laga det direkt. Det kostar bara 0-200 kr beroende på försäkringsbolag och tar ungefär en halvtimma.